Uutispommikoira #67

Kirjoitin 10.4 kohtelustani UPM yhtiökokouksessa. Lähetin lehdistötiedotteen saamastani kohtelusta myös 80 tiedotusvälineen edustajalle.  
Yksi julkaisi sen. MV uutiset. Tähän mennessä se on luettu reilut 5000 kertaa. 
http://mvlehti.net/2015/04/10/osakas-vaiennettiin-upmn-yhtiokokouksessa/

Valkoista jauhetta
Kun matalahkon koiran kylkeen oli tomusokerilla kirjoitettu eduskuntavaalinumeroni 67, niin se räjäytti muutamassa minuutissa uutiskynnyksen. Minua syytettiin eläinrääkkäyksestä julkisesti läpi Suomen. MV lehti ei nähnyt tomusokerijuttua uutisarvoisena, toisin kuin: Turun Sanomat, Aamulehti, Satakunnan Kansa, Ilkka, Pohjalainen, Pohjolan Sanomat, Lapin Kansa. 

Tomusokerikoirasta uutisointi nähtiin tärkeäksi medioissa, joiden lukijakunta lienee miljoonaluokkaa. Valkoinen jauhe – se tuntuu olevan mediatehokasta. 

Ei ihmisen tarvitse olla edes Perussuomalainen, että pystyy ymmärtämään ettei eläimille aiheuteta tuskaa vaalityössä. Perisuomalainenkin sen ymmärtää. Miksi toimittajat eivät tarkistaneet uutisen lähdettä? Vasta jälkikäteen sain puhelun, jossa asiaa kysyttiin. 

Kemin Biodieseltehdas
Kemissä jäi rakentamatta biodiesel tehdas, vaikka EU tukia tipahti liki 100 miljoonaa, mutta koska kumppani Metsäliitto oli kartellituomion takia tukikelvoton – hanke jäi rakentamatta. Siitä lukuisia kertoja olen toimittajille puhunut. Ei uutiskynnyksen arvoinen, vaikka miljoona kuutiota lappilaista puuta jäi vaille jalostusta ja sadat työpaikat toteutumatta. Ei uutista. Pommikoira jysähti heittämällä läpi. 

Vaalit ovat sunnuntaina 19.4. Stora Enson yhtiökokous on heti vaalien jälkeen 22.4. Mietin juuri, menisinkö sinne tomusokerikoiran kanssa. Saisinko silloin median yhtä kiinnostuneeksi yhteiskunnallisista asioista? 

Reijo Lahtonen #67

Näin uutisoitiin

http://www.ilkka.fi/uutiset/maakunta/perussuomalaisten-vaalikoira-järkytti-kennelliittoa-1.1813828

 

 

 

ReijoLahtonen
Perussuomalaiset Muurame

Mies vuosimallia 1964 - ajalta jolloin miehet oli rautaa ja sukset puuta. - Made in Finland oli ylpeydenaihe ja Sisu tarkoitti muutakin kuin karamelliä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu